Laden...

Laden...

wave
Onze missie

Zoals je waarschijnlijk al kort in het begin las, zul je hier de rest lezen. Toch zullen we proberen om het zo kort mogelijk te houden.


Het project CMFM! is begonnen door mensen met een grote passie in het radio maken. Dit zal zeker ook te merken zijn op onze website. CMFM! is een nationaal internet radio station wat in begin 2017 is opgericht. het telt op moment van schrijven 20 enthousiaste vrijwilligers die er iedere dag voor zorgen dat u de beste muziek hoort en op de hoogte bent van alle nieuwtjes in de wereld.

Wij zullen altijd met een team vol enthousiastische mensen zorgen voor een plezierig vermaak op jouw radio met de alleen de beste hits.

Zin om met mensen lekker te chatten? Of lekker een spelletje te spelen op onze Discord server? Dat kan! CMFM! heeft dat te bieden! Join onze discord server door HIER te klikken!

Wij gaan voor kwaliteit en dat het fijn is om naar te luisteren, Wij zorgen er altijd voor dat onze deejays kwaliteit uitstralen en uitzenden. Want dat vinden wij erg belangrijk!

Wil je CMFM! helpen en om ons team te komen versterken.
Klik hier voor de beschikbare vacatures.

Om de beste kwaliteit te bieden aan onze luisteraars maken onze servers gebruik van Azuracast, een all-in-one webradio manager. Onze servers bevinden zich in Europa, indien je zich buiten Europa bevindt raden wij een VPN aan.

Mocht je nog enige vragen, suggesties, of opmerkingen hebben? Je kunt ons altijd contacteren via de Discord Server, het contact formulier invullen of door ons een mail te sturen naar info@cmfm.nl

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...


wave