Belangrijke update › CMFM!

CMFM!


CMFM! Update

Beste luisteraars,

Graag informeren wij jou over de toekomst van Radio CMFM!

Radio CMFM! is ooit gestart in 2017 als een project om jongeren allemaal een kans te geven om radio-dj te worden. De jaren waarin wij actief waren, was dit een groot succes. In de loop der jaren hebben wij met zijn alle veel ervaring opgebouwd. Waar het begon als hobby voor mij, is Radio CMFM! meer serieuzer geworden. Na vele mooie gesprekken, radio uurtjes, en veel mensen te hebben mogen opleiden, gaan wij tot een conclusie komen wat betreft de toekomst van Radio CMFM!

Ikzelf (Julian) heb veel tijd en energie in Radio CMFM! gestoken en gezien ik ook ouder word en steeds minder vrije tijd overhoud, heb ik besloten om Radio CMFM! voor nu op een lagere prioriteit te zetten. Dit zodat ik kan focussen op de toekomst.

Dan vraag je je misschien af; waarom laat je het niet door andere mensen beheren? Radio CMFM! is voor mij gestart als hobby, en is dus uitgelopen tot echt radiostation waar ik trots op ben. Enkel wil ik dit ten alle tijden houden en altijd achter de keuzes staan die voor dit radiostation wordt gemaakt. Vanwege deze reden heb ik ook de keuze gemaakt om Radio CMFM! te sluiten voor nu. De tijd die ik normaal gesproken in Radio CMFM! stop heb ik namelijk niet vanwege de vele uren die ik maak tijdens mijn werk en mijn toekomstige stage/baan.

Radio CMFM! zal dus niet verkocht worden maar enkel stoppen voor nu.

Ik dank iedereen voor de hulp die ik heb gekregen om Radio CMFM! te runnen. Hieronder een aantal personen die ik in het speciaal even wil bedanken.

Stan Menten: Mede eigenaar

Bedankt voor de geweldige samenwerking en de mooie website die jij voor Radio CMFM! hebt gemaakt.

Jesse Koopman: Eigenaar

Bedankt voor de goeie samenwerking en overdraging van taken. Zonder dit konden wij niet Radio CMFM! niet doorlaten gaan in 2023.

Jacco de Vries: Manager en Eigenaar

Bedankt voor de leuke team building en ideeën die jij hebt geblazen in ons team!

Raja Singh: Web Developer

Bedankt voor de gave websites die jij voor ons hebt kunnen maken.

Nogmaals allemaal bedankt voor het luisteren en draaien op Radio CMFM!

~ Julian


© CMFM! 2017-2023 | Alle rechten voorbehouden.