Laden...

Laden...

wave

13 mensen in ziekenhuis na busongeluk in Antwerpen


Gisteren heeft het Belgisch Openbaar Minesterie bekendgemaakt dat er dertien mensen in het ziekenhuis zijn beland na een dodelijk busongeluk gisteren bij Antwerpen. Vijf van de slachtoffers verkeren in levensgevaar en de andere vijf hebben zware verwonding

De drie anderen zijn lichtgewond, waaronder de chauffeur. Bij het dodelijke busongeluk op de snelweg bij Antwerpen vielen er maar liefst twee doden: een Colombiaanse man van 29 jaar en een 17-jarige Franse vrouw.

De 35-jarige Franse buschauffeur, is aangehouden. Hij wordt verdacht van onopzettelijke doding en het onopzettelijk toebrengen van letsel bij de desbetrefende slachtoffers.

De chauffeur had vermoedelijk drugs gebruikt, dit blijkt uit een speekseltest. Er loopt nu een onderzoek om er achter te komen of de man onder invloed was, zegt het Belgische OM.

 

Betonnen vangrail

De bus kwam gisteren op de snelweg E19 richting Nederland in aanraking met een betonnen vangrail. Vervolgens zwenkte de bus naar links en botste hij nogmaals op de vangrail, hierna kantelde het voertuig. Bij dit ongeval werden er gelukkig geen andere voertuigen betrokken.

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave