Laden...

Laden...

wave

Aanhoudingen verricht na betasten slapende vrouw van (19) in de trein en een langdurige aanranding vorige week


De 40-jarige man uit Den Helder, kon door middel van basis van camerabeelden die de zedenpolitie had veiliggesteld, en met samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen, de man opsporen, het onderzoek wordt voortgezet, volgens de politie, is het 19-jarige slachtoffer ingelicht over de aanhouding en het verloop van het onderzoek.

Het 19-jarige slachtoffer werd vorige week, veertig minuten lang aangerand op het traject van Amsterdam naar Alkmaar,
toen het 19-jarige slachtoffer in de trein ging zitten kwam er direct een man tegen haar aan zitten in een verder lege coupé. Daar is het 19-jarige slachtoffer 40 minuten lang betast, Gedurende de rit naar Alkmaar, heeft de vrouw geen 1 mogelijkheid gehad om alarm te slaan, op de eindbestemming Alkmaar werd de vrouw opgevangen door medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen.

Helaas gebeuren aanrandingen in de trein steeds vaker, zo werd een andere 19-jarige vrouw afgelopen dinsdagavond op het traject Lelystad naar Almere, betast door een man terwijl de vrouw aan het slapen was, de politie melde dat een andere reiziger die alles zag ingreep door 112 te bellen en een conducteur op te zoeken in de trein, volgens de Politie spraken de getuige en de conducteur de man aan aan. De reiziger werd vervolgens bedreigd door 2 mannen die in gezelschap ware met de andere man.

De politie heeft de 3 mannen kunnen oppakken toen de trein aankwam op de eindbestemming Almere. Het betreft 3 mannen uit de gemeente Hardenberg van 22, 26 en 27 jaar ze verblijven daar in het COA, bevestigt het COA 

De politie geeft aan dat ze op zoek zijn naar getuigen van het incident wat om 23:15 plaats vond op dinsdagavond.

Onveilig gevoel in de trein? Stuur een WhatsApp of sms naar NS 0613181318

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave