Laden...

Laden...

wave

Heineken liefhebbers opgelet!


Als je een kratje bier wilt kopen of een lekkere koude rakker op het terras wilt drinken zal dat meer gaan kosten.

Heineken gaat per 1 augustus de prijzen van het bier oomhoog krikken. Dit omdat natuurlijk corona om de hoek heeft gekeken waar door de bedrijven minder konden leveren aan de horecad

Dit bevestigt de woordvoerder van Heineken Nederland, op basis van een brief die Pieter Vissers, horecadirecteur van Heineken Nederland maandag aan alle ondernemers stuurde. Na corona volgt de crisis in Oekraïne en de voortdurende prijsstijgingen die dit veroorzaakt, kan Heineken niet volledig betalen. Prijzen voor personeel, energie, grondstoffen en materialen zoals glas, vilt en installaties schieten omhoog met soms wel tientallen procenten”, aldus Vissers. „Dit hebben we niet zelf in de hand, maar bekijken voortdurend wat we zelf kunnen doen.

Heineken verteld ook dat vele horeca ondernemers vele belastingsculde heeft wegens de coronacrisis. Daar naast zet heineken zich in om met de overheid te overleggen om de terugbetalingentermijn van de belastingschulden te verlengen.

 

„Het is alweer de tweede prijsverhoging van Heineken”, reageert Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland. „Begrijpelijk, maar voor veel horecaondernemers die proberen op te krabbelen is het wel ongelukkig. Het onderstreept de urgentie van het verlengen van de terugbetalingstermijn voor belastingen van vijf naar tien jaar.” Al dus woordvoeder van Heineken.

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave