Laden...

Laden...

wave

Peter R. De Vries Neergeschoten


Volgens onbevestigde berichten zou de misdaadjournalist van dichtbij door zijn hoofd geschoten zijn. De schietpartij vond omstreeks half acht plaats in de Lange Leidsedwarsstraat, om de hoek van het Leidseplein waar het televisieprogramma RTL Boulevard wordt opgenomen. Peter R. de Vries was daar vanavond te gast.

 

Er zouden meerdere schoten zijn gelost. Op een filmpje dat net na de schietpartij is opgenomen is te zien dat De Vries zwaargewond op de grond ligt.

 

De politie is in de omgeving op zoek naar een lichtgetinte man met een tenger postuur, een donkergroene jas met camouflagevlekken en een zwarte pet. Mensen wordt gevraagd om hem niet zelf te benaderen en alarmnummer 112 te bellen als ze hem zien.

 

**Vijf knallen**

Een ooggetuige die in de Lange Leidsedwarsstraat woont, hoorde vijf schoten. Ze ging naar buiten en zag Peter R. de Vries op de grond liggen. Hij had veel bloed in zijn gezicht. Ze hield zijn hand vast. Ze kon niet met hem praten, maar hij leefde nog wel. Hij is daarna afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Een andere buurtbewoner zat in een café in de Korte Leidsedwarsstraat en hoorde ineens harde knallen. “Het ging maar door, vier of vijf keer. Ik dacht eerst dat het vuurwerk was,” zegt ze. Toen ze naar de Lange Leidsedwarsstraat liep, waar ze woont, schrok ze. “De straat stond helemaal vol met mensen. Iemand riep dat er iemand was doodgeschoten."

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave