Laden...

Laden...

wave

Nieuwe muziek releases


Elke week worden er tientallen nummer uitgebracht we hebben voor jou een top 4 lijstje samen gesteld van nummers die deze week zijn uitgekomen. 

Nieuwe releases

1 –  Peru |  Fireboy DML & Ed Sheeran

2 –  Ik Heb je Lief  |  Vajèn van den Bosch

3 –  Eco  |  XEINN

4 –  Body Mind Soul  |  Benny Benassi

Achtergrondinformatie releases

1.  Peru  |  Fireboy DML & Ed Sheeran

Adedamola Adefolahan, beter gekend als Fireboy DML werd geboren 5 februari 1996 in Ogun State (Nigeria). Hij is van beroep Nigeriaanse zanger en is actief sinds 2012. Hij maakt muziek in de genres Afrobeats en R&B. Edward Christopher Sheeran, ook wel gekend als Ed Sheeran werd geboren 17 februari 1991 in Halifax (Verenigd Koninkrijk. Hij is van beroep Brits zanger en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2003 en maakt muziek in de genres Folkpop, Pop en Hiphop. Het nummer ‘Peru’ is een nummer van Fireboy DML, nu heeft hij er een remix van gemaakt met niemand minder dan… Ed SHeeran! De nummers van Sheeran inspireerden Fireboy om akoestische gitaar te gaan spelen, dit instrument werd jaren later onderdeel van zijn muziek. Volgens Fireboy is Sheeran “a big one” voor de [afrobeats] cultuur.

2.  Ik heb je Lief  |  Vajèn van den Bosch
Vajèn van den Bosch werd geboren op 13 maart 1998 in Oijen (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres, speelt mee in musicals, acteert en is ook een stemactrice. Ze is actief sinds 2008 en maakt muziek in de genres Pop en Musical. Vajèn startte haar carrière door haar auditie voor The Sound of Music. De zangeres raakte bekend door haar deelname aan The Voice Kids. Vervolgens deed ze mee met Spangas, enkele films en musicals. Soms brengt ze wat muziek uit, nu is het de beurt aan ‘Ik heb Je Lief’. Het nummer is een ode aan iemands geliefde. De artistieke vormgeving is afkomstig van Venna van den Bosch, de zus van Vajèn.

3.  Eco  |  XEINN

Alejandro Agudín Arribas, beter gekend als XEINN is een nieuwe R&B, Trap, Hiphopartiest. Hij is een reizende ster op dit moment. Afgelopen juni heeft hij het album “Pride of the Weak” uitgebracht. Doordat hij fan is van Justin Bieber, heeft dit hem op het pad gebracht als artiest. Enkele jaren geleden is hij begonnen met het uploaden van covers, hierin liet hij zijn zangskills horen en hierbij heeft hij enorm veel fans gekregen over heel de wereld. In januari 2022 zullen 14 artiesten in Spanje de strijd met elkaar aan gaan om voor de overwinning te gaan. De winnaar zal Spanje mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2022, deze editie zal plaatsvinden in Turijn (Italië). XEINN zal deelnemen met het nummer ‘ECO’, op 29 januari zak de allesbepalende finale plaatsvinden. Voor de finale zullen de twee halve finales nog gehouden worden. Hoe spannend!

4.  Body Mind Soul  |  Benny Benassi

Marco Benassi, beter gekend als Benny Benassi werd geboren op 13 juli 1967 in Milaan (Italië). Hij is van beroep Italiaans DJ en artiest. Hij is actief sinds de jaren 80 en maakt muziek in de genres House, Electro en Techno. Hij scoorde zijn eerste hit in 2001 met ‘I Feel So Fine’. Het einde jaar is niet alleen om te vieren, maar ook een inventaris met artiesten en allemaal goede dingen om te onthouden. Na enkele samenwerkingen zoals onder andere met Sophie and The Giants met ‘Golden Nights’ (ongeveer een maand geleden). De groep DVBBS is in oktober met een hoogtepunt gekomen, dit is de track ‘SLEEP’ van hun 15-track album. Benassi zal het jaar afsluiten met een nieuw nummer, deze draagt de titel ‘Body mind Soul’. Het is een track met goede vibes.

 

Bron: top40.nl

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave