Laden...

Laden...

wave

Deze artiesten komen in 2022 met nieuwe muziek


Een nieuw jaar en dat betekent ook tijd voor nieuwe muziek! 2021 was een goed jaar voor artiesten door corona hadden artiesten veel meer tijd om zich te focussen op nieuwe muziek en het uit brengen hiervan. Maar wat staat 2022 ons te wachten en wat staat er op de planning je leest het allemaal in dit bericht. 

 

The Weeknd

Na zijn succesvolle album After Hours met de hits Blinding Lights en Save Your Tears wachten fans vol spanning op nieuwe muziek van deze Canadese artiest. Op 1 januari teasede The Weeknd al dat er iets aan zat te komen en nu is het nieuws dan ook daar: aankomende vrijdag komt zijn gloednieuwe album Dawn FM uit! Bekijk hieronder de teaser waarin ook bekend wordt gemaakt dat grote namen als Lil Wayne en Tyler, The Creator meewerken aan het album.

Camila Cabello

Niet alleen Shawn Mendes kreeg veel inspiratie door hun break-up, ook Camila Cabello is nieuwe muziek gaan schrijven. Op haar Instagram kondigt de Havana-zangeres aan dat er in 2022 een nieuw album komt genaamd Familia. De precieze datum is nog niet bekend. Wel weten we dat er waarschijnlijk tracks opstaan die ze heeft geschreven met Ed Sheeran. In een interview vorig jaar gaf Ed Sheeran namelijk aan dat ze samen de studio in zijn gegaan en dat daar iets heel moois uitgekomen is.

 

Michael Bublé

Met kerst nog maar zo kort geleden, klinken de Michael Bublé-nummers misschien nog door in je hoofd. En het zou zomaar kunnen dat je daar een aantal nieuwe nummers aan toe kan voegen, want op 14 januari komt hij met nieuwe muziek! Wat het precies is (een album, een single) is nog niet helemaal duidelijk, maar dát er iets komt, is zeker. Hij postte namelijk deze teaser op zijn Instagram:

Katy Perry

Vorige maand bracht Katy Perry de single When I'm Gone uit met de Zweedse producer Alesso. Ze postte een klein stukje van het nummer op haar Instagram en schreef daarbij: 'Markeer je agenda voor 10 januari, want dat is de dag dat ik de KC's alles geef wat ze willen.' KC's is een benaming voor alle fans van Katy Perry en wat zij natuurlijk vooral willen is nieuwe muziek. Grote kans dus dat er 10 januari iets bijzonders uit gaat komen...