Laden...

Laden...

wave

Kerncentrale in bezit van Russen!


De Russen hebben een kerncentrale overgenomen. En het is niet zomaar een kerncentrale, het is de grootste van Europa! In dit artikel vind je informatie over wat de Russen doen met de kerncentrale en wat de gevolgen hiervan zijn!

Vanochtend was er brand in de kerncentrale. Deze kerncentrale stond voor 25% van de elektriciteit in Oekraïne! Gelukkig waren de essentiële onderdelen na de brand onaantastbaar gebleven! De brand kon op tijd geblust worden! 

NAVO veroordeelt Rusland van deze "roekeloze" aanval. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wilde de NAVO ervan bewust maken dat wij nog niet in oorlog zijn met Rusland. Maar als het confict naar een van de NAVO landen komt, zijn we van plan om elk stukje land dat in ons bezit valt te verdedigen! 

Gisteren in een telefoongesprek zei de Franse president dit tegen een Russische ambtgenoot: 'Vladimir Poetin wil heel Oekraïne veroveren, dus het ergste moet nog komen!'. 

Dit was een korte samenvatting van de kerncentrale en wat de gevolgen hiervan zijn. Bij vragen mag je gerust een mail sturen naar: redactie@cmfm.nl

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave