Laden...

Laden...

wave

Luuk Dersen is overleden (27 jaar)


Zondag ochtend 26 juli 2022 is een bekende podcastmaker, presentator en youtube creator overleden in zijn woonplaats in Amsterdam. Dersen was een creative man en zat vol plannen en ideen. Daar naast was hij druk met zijn podcast en heeft hij een master communicatiewetenschap afgrond.

„Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen”, vervolgt het bericht. „De opmerking ’dan doe ik het zelf wel’ maakte hem een multitasker. Zijn doorzettingsvermogen was ongekend en zijn werkethiek ongeremd. Zijn onuitputtelijke enthousiasme werkte aanstekelijk op iedereen. Luuk was er altijd voor anderen en zo zullen we hem herinneren.”

De manager van Dersen (Cyriel Marijnissen) vertelde aan AT5 dat Luuk is overleden aan een noodlottig ongeval.

„Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Luuk was, zo vertelt Marijnissen, een van de talenten van de zender. „Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...

Onze licenties

52596688

wave