Laden...

Laden...

wave
Algemeen

Wij hebben zeker de geldige licenties. Wij vinden het belangrijk dat alle artiesten betaald krijgen als wij hun nummer afspelen op onze radio. Voor meer informatie kunt u gaan naar licenties

Als CMFM! muziek laat horen, laat CMFM! andermans werk/opname/uitvoering horen. Werk van onder andere tekstschrijvers, componisten, muzikanten en producenten. Bij muziekgebruik in publiekstoegankelijke ruimten zoals een verkoopruimte, spreken we van het openbaar maken van muziek. Voor die openbaarmaking vragen Sena en Buma namens de makers van die muziek een vergoeding in de vorm van een licentie. Het maakt niet uit of de muziek te horen is via radio, een cd of een leverancier van achtergrondmuziek.

Op internet kun je via Flash of HTML5 naar de livestream van CMFM! luisteren. Op welke manier je luistert, wordt vanzelf gekozen aan de hand van de door jouw computer ondersteunde technieken.

CMFM! is online te beluisteren, óók mobiel via smartphone of tablet. Alles over de verschillende manieren om te luisteren lees je hier.

Een aantal programma’s roept op om per telefoon te reageren. In dat geval kun je bellen met de reactietelefoon van CMFM! op +31 85 200 5017 (Normaal tarief)

Geen probleem! Stuur ons een e-mail of betreed onze Discord server.


AutoDJ Verzoeksysteem

Je kan een verzoekplaat aanvragen voor onze AutoDJ Wanneer er geen DJ Draait.

Er zit een buffer van minimaal 10 minuten tussen het aanvragen van een nummer en het werkelijk draaien van een nummer.

Indien je een nummer niet kan aanvragen is het desbetreffende nummer het voorbije uur al afgespeeld.


Werken bij CMFM!

Als je onder de 18 bent willen wij graag toestemming van je ouders. Wij gaan er vanuit dat je ouders op de hoogte zijn als je akkoord gaat met het invullen van de sollicitatie.

Heb nog even geduld, de verantwoordelijke voor de deejays / hoger zal contact met je opnemen. Hou je discord goed in de gaten!

De verantwoordelijke zal contact met je opnemen om de uitslag bekend te maken, indien dit nog niet is gebeurd is je sollicitatie nog in behandeling.

Omdat wij de capaciteit in het traject DJ In Opleiding willen beperken, dit om kwaliteit garant te houden.

De huidige DJ:  Laden...Likes: Laden...

Draaiuren: Laden...

Favoriete Muziekstyle: Laden...

Favoriete Nummer: Laden...


wave